× Welcome to the Kunena forum!

Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
We welcome all new members and hope to see you around a lot!

nike react vision grå

Mai Mult
acum 1 lună 4 săptămâni #9118 de 5skt61mi
Fișier Atașat:

Nike React Vision “Pale Ivory” debuterer i dag, da denne kvindes silhuet er et perfekt iconicmore.com par at prale om sommeren. Påklædning af overdel i creme-mesh, den lave topmodel fremhæves med farvesprængninger, der inkluderer rød, orange og volt på øjenstøtten, øjenlågene og hele hæltællerenheden. Sort skitseret swooshes på sidepanelerne efterfulgt af en hvid React-sål med røggrå detaljer på ydersålen er uden for stilen.

Nike's React Element - både i 55 og 87-forklædning - tog sneakerverdenen med storm ved sin oprindelige 2018-udgivelse og omdefinerede nike sko dame udsalg komfort og stil med sin React-skumdæmpning og slanke overdel. React Vision bygger på de tidligere baserede fundamenter og er resultatet af Beaverton-brandets renegade DIMSIX-division, der omarbejder silhuetten. Den har en subtilt omarbejdet mellemsål og en åndbar, konstrueret meshoverdel, mens hælkappen får en mere vinklet finish og stikker lidt ud bagfra. Præsenteret her i sort med lilla og volt accenter, viser det perfekt den oprørske ånd, som divisionen rummer.

Nike's konstruerede mesh vender også tilbage, hjulpet af en indvendig neoprenforing for en åndbar, men beskyttet mikroperforeret æstetik. To farver er i nike react vision grå øjeblikket tilgængelige med Nike React Vision "Fossil", der kanaliserer noget Nike ACG-inspiration med to gratis sandfarver kontrasteret med levende violet og limegrønne hits hele vejen igennem. Den udvidede hælstøtte får en iset makeover til et godt mål. Indstillingen “Triple Black” holder tingene minimale og enkle.

Gør dig klar til store afkast. Nike React Shoes er en løbers hemmelige våben. Tag en løb i Bevægelseskontrol ethvert par Nike React sneakers og føl forskellen i det revolutionerende React-skum. En af de nyeste teknologier i Nike-serien, React-skummet debuterede i 2017 for at imødekomme en løbere. Det betød en behagelig sko, antændt ydeevne og beskyttelse mod skader. For langvarig ydeevne er Nike React Shoes afgørende. Tag et par for en stor reaktion.

https://www.iconicmore.com/

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 0.322 secunde
Motorizat de Forum Kunena