× Welcome to the Kunena forum!

Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
We welcome all new members and hope to see you around a lot!

Converse Chuck Taylor All Star

Mai Mult
acum 2 luni 3 zile #9112 de Thunix
Converse-utgåvor har kommit varmt och snabbt i år, med i stort sett allt som cementerar sig själv som en certifierad banger. Den här veckan presenterade Japans UNDERCOVER ett exklusivt nytt projekt med Converse Addict, som fortsätter den heta strimman. Converse Addict låter mer som en Chuck Taylor-centrerad fansida på Instagram än vad det gör en officiell division av Massachusetts-baserade varumärke. Det är dock mycket, mycket mer än så. constarskose.com Linjen är definitivt en del av släktträdet Converse, även om det är exklusivt för Japan, tack vare de kvalitetsstandarder de behöver för sina produkter. Den senaste utgåvan med UNDERCOVER är inget undantag, och vänder Chuck Taylor All-Star i det avancerade streetwear-märket övergripande Teddy Bear-tryck.

Nästa gång du är i gymmet kan du titta snabbt på några av de äldre, mer erfarna kötthuvudena och kolla vad som står på deras fötter. Det finns en stor chans att de bär Chuck Taylors. Kanske tror du att han bara har fått dem på grund av att han växte upp på dem - det är allt de hade och varför ändra det som inte är trasigt? Men det visar sig att ett trevligt par Chuck Taylors är en av de bästa skorna för dina stora 3 liftar: knäböj, bänkpress och marklyft. Converse Chuck Taylor All-Stars är ett par skor som har tålt tidens test. Chuck Taylor-silhuetten går tillbaka till 1917 och har gjort det nästan 100 år utan några större förändringar - det är ganska imponerande. Ursprungligen en basketsko, har Chuck Taylors tagit sig in i kraftlyftvärlden och några av de stora converse classic chucks i branschen står vid dem. Från basket till kraftlyftning - hur trivs dessa klassiska Converse-skor?

Trailblazing kinesiska designern Feng Chen Wang vände huvudet tidigare i år när hon presenterade sin egen distinkta uppfattning om den ikoniska Converse Jack Purcell på London Fashion Week Men's. En del av hennes AW20-presentation är Fengs mycket efterlängtade tredje kapsel med Converse äntligen redo att släppas. converse jack purcell Den sinnesböjande byggnaden har lager som lyser ett förflutet med en vision om framtiden, som Feng förklarar, 'Vad du ser Jack Purcell] är inte ett mönster, utan egentligen en grafik. Denna grafik kom från mitt namn med kinesiska tecken. Folk kanske ser det som ett mönster, men det är faktiskt en bild. '

Converse Chuck Taylor All Star är en klassisk modell från märket som har gått igenom några övergångar genom åren. Vi kan nu säga att den kommer att innehålla en av de största modifieringarna med den kommande lanseringen av Converse Flyknit Chuck Taylor All-Star. Vi vet alla att Flyknit är Nikes teknik och vissa kanske undrar varför Converse använder den. För de som kanske inte vet är Converse eget av Nike och mer än ett tillfälle har lånat ny teknik. besök här ett nytt paket som innehåller två par Converse Chuck Taylor All Star som passar bäst för våren. Känd som Polka Dot-paketet finns både Hi- och OX-versionerna.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 0.276 secunde
Motorizat de Forum Kunena